انقلابی در مدیریت حضور و غیاب | اپلیکیشن زون | Progress-in-attendance-management

انقلابی در مدیریت حضور و غیاب | اپلیکیشن زون

در مصاحبه ی روزنامه ی جام جم با بنیان گذار و توسعه دهنده ی زون بعنوان اولین اپلیکیشن حضور و غیاب مبتنی بر هوش مصنوعی در ایران گفتگو بعمل آمد و از مزایای فناوری هوش مصنوعی در این حوزه سوالاتی پاسخ داده شد.

0 امتیاز
زون شنبه 3 شهریور 1403 170 بازدید

نگاهی به ظرفیت های توسعه نرم افزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی

در مصاحبه ای که با محسن محمدیان بعنوان مدیرعامل شرکت آرمان اندیش و بنیان گذار و توسعه دهنده اپلیکیشن حضور و غیاب با هوش مصنوعی زون در روزنامه ی جام جم بعمل آمد از مزایای فناوری های نوین در این حوزه صبحت شد. در ادامه می توانید متن کامل را مطالعه فرمایید.


 نوآوری و هوش مصنوعی، حاضر! اپلیکیشن زون

در گذشته، سازمان ها از روش های سنتی مانند ثبت دستی ورود و خروج، استفاده از دستگاه های کارت خوان و ساعت زنی های مکانیکی برای مدیریت حضور و غیاب استفاده می‌کردند. این روش ها اگرچه تا حدودی کارآمد بودند، اما دارای مشکلاتی همچون خطاهای انسانی، نیاز به نگهداری مداوم تجهیزات و پیچیدگی در تحلیل داده ها بودند.

اکنون با پیشرفت فناوری و ورود ابزارهای دیجیتال به عرصه مدیریت منابع انسانی، شیوه های مدرن حضور و غیاب مبتنی بر هوش مصنوعی و فناوری های پیشرفته معرفی شده اند. این روش ها نه تنها دقت و کارایی را افزایش داده اند، بلکه امکاناتی نظیر تشخیص چهره، ردیابی موقعیت جغرافیایی و تحلیل های پیشرفته را نیز فراهم کرده اند.


جهت مطالعه نسخه اصلی مصاحبه بر روی کلیک نمایید 


در ایران تا اوایل دهه ۷۰ فرآیند حضور و غیاب کارکنان در بیشتر مجموعه های کوچک، کارخانه های صنعتی و حتی ادارات دولتی به ‌‌صورت دستی بود؛ رفته رفته و در اوایل دهه ۸۰ دستگاه های ساعت زن و کارت خوان و نرم افزارهای متصل به آن جایگزین شدند. تا همین الان هم بیشتر کارخانه ها و ادارات از همین دستگاه های کارت خوان یا اثرانگشت برای ثبت ساعت ورود و خروج استفاده می کنند که واقعاً هم کارآمد و کاربردی است. اما هر فناوری هر چقدر هم که کاربردی و جا افتاده باشد، تاریخ مصرف دارد. از طرفی اگر تجربه استفاده از این دستگاه ها، چه به عنوان کارمند و چه به عنوان کارفرما را داشته ‌باشید، با انواع مشکلات رایج آن مانند هزینه و زمان زیاد نگهداری و تعمیرات و لوازم جانبی، خرابی یا گم شدن کارت و تگ حضور و حتی خرابی نرم افزار و خروجی گرفتن اطلاعات و... آشنا هستید. از این رو بسیاری از شرکت های بزرگ بین المللی نیز سال های زیادی‌ است که برای حضور و غیاب کارکنان خود دیگر از این شیوه ها استفاده نمی کنند.

 مصاحبه-حضور-غیاب-زون-با-جام-جم.jpg


نیاز سنجی موثر

پیشرفت فناوری و لزوم انتقال تقریبا همه چیز به فضای اینترنت، به اجبار این سامانه های حضور و غیاب را نیز درگیر خود کرد. در ایران تا اواسط دهه ۹۰ حتی هیچ ایده ای برای جایگزینی این شیوه ها وجود نداشت. سرانجام در سال ۱۳۹۵ شرکت «آرمان اندیش ارقام پژوه» با هدف ارائه راه حل های نوین مدیریت حضور و غیاب بر بستر اینترنت در شهر اصفهان تاسیس شد. به گفته محسن محمدیان، مدیرعامل این مجموعه، درسال۱۴۰۰ ایده اولیه استارتاپی برای طراحی و ساخت نرم افزاری موبایلی مخصوص حضور و غیاب مبتنی بر هوش مصنوعی ارائه و تحقیقات و مطالعات توسعه آن در شرکت «آرمان اندیش ارقام پژوه» آغاز شد. در نهایت در سال۱۴۰۱ اپلیکیشن «زون» به عنوان اولین سامانه هوشمند حضور و غیاب با فناوری تشخیص چهره مبتنی بر هوش مصنوعی و موقعیت جغرافیایی تولید و ارائه شد. در سال۱۴۰۲ نیز این شرکت موفق به اخذ عنوان شرکت خلاق از سوی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری شد.


حتما بخوانید: مقاله ی کاربرد هوش مصنوعی در سیستم حضور و غیاب تشخیص چهره

 

پرچم دار نوآوری

محمدیان در گفت و گو با پیشران می‌گوید: نرم افزار حضور و غیاب زون با بهره گیری از فناوری تشخیص چهره مبتنی بر هوش مصنوعی، انقلابی در نحوه مدیریت حضور و غیاب کارکنان ایجاد کرده و جایگزینی مدرن و کارآمد برای روش های سنتی حضور و غیاب شد. امکان مدیریت مرخصی ها و اضافه کاری ها، سیستم حقوق و دستمزد و امکان یکپارچه سازی با سایر نرم افزارهای سازمانی مهم ترین ویژگی های این برنامه است. این اپلیکیشن، با بهره گیری از فناوری های نوین، تحولی شگرف در نحوه مدیریت حضور و غیاب کارکنان ایجاد کرده و به سرعت جایگاه ویژه ای در میان کسب و کارهای مختلف به دست آورده است. اپلیکیشن زون طیف گسترده ای از کسب و کارها با نیازهای مختلف را تحت پوشش قرار می دهد و برای هر سازمانی که به دنبال راه حلی کارآمد و نوین برای مدیریت حضور و غیاب کارکنان خود است، کارایی دارد. نرم افزار زون بدون ‌نیاز به هیچ گونه دستگاه ثبت فیزیکی یا کارت و تگ اختصاصی برای کارکنان تا حد زیادی هزینه هایی از این دست و مشکلات مرتبط با آن را حذف‌ کرده‌ و علاوه براین، امکانات و ویژگی های منحصر به فرد نرم افزار حضور و غیاب زون بسته به ماهیت کاری مشتریان آن قابل ‌تغییر و شخصی ‌سازی است. از این رو شرکت های اداری و کارخانه های صنعتی بزرگ با تعداد کارکنان بالا، سازمان های دولتی، مراکز اقامتی، آموزشی و درمانی و حتی شرکت های دارای کارکنان دورکار و استارتاپ های کوچک مقیاس از جمله مخاطبان و مشتریان فعلی و بالقوه زون هستند. طی این سال های فعالیت، مجموعه آرمان اندیش ارقام پژوه تلاش کرده تا با ایجاد فضایی پویا و خلاق، بستری مناسب برای شکوفایی ایده های نو و تبدیل آنها به محصولات و خدمات ارزشمند فراهم کند. محسن محمدیان نیز به عنوان یک ایده پرداز و فعال حوزه فناوری های مبتنی بر هوش مصنوعی امیدوار است با حمایت مراجع بالادستی، بستری مناسب برای رشد جوانان با استعداد و خلاق ایجاد شود تا در جهت رشد و پیشرفت ایران، قدم های مثبتی برداشته ‌شود.


حتما بخوانید: مقاله ی حضور و غیاب با موبایل


نتیجه گیری 

اپلیکیشن حضور و غیاب زون بعنوان اولین اپلیکشن مبتنی بر هوش مصنوعی در ایران می تواند به سازمان های کوچک و بزرگ با کمترین هزینه و کاهش خطاهای انسانی در امر مدیریت منابع انسانی کمک کند و باعث افزایش بهره وری کارمندان می شود. 

مقالات مرتبط بااین مقاله
دیدگاه کاربران نمایش پرطرفدارن ترین 0 دیدگاه ثبت شده است
افزودن دیدگاه جدید راجع به این مقاله ورود به حساب کاربری

لطفا وارد حساب کاربری خود شوید